Paradoksy współczesnych Europejczyków. Recenzja książki Chantal Delsol pt. "Kamienie węgielne. Na czym nam zależy?" - Michał Kmieć (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka)
Recenzja książki Chantal Delsol pt. "Kamienie węgielne. Na czym nam zależy?"