"Folkeoplysning eller rettens trivalisering"? Synspunkter fremkommet på høstmøte i Den Norske Kriminalistforening - Knut-Fredrik Hustad (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.