Eski Bir Suç, Yeni Bir Tanım; Mobbing - Cem Baykal (Türk Kütüphaneciliği)
Makalede mobbing konusu kavramsal olarak ele alınmakta olup, mobbing süreçleri, mobbingci ve mobbing’e uğrayanın özellikleri hakkında bilgi verilmektedir. Makalenin sonunda mobbinge karşı yapılması gerekenlerin sıralandığı öneri listesi bulunmaktadır.