R^2 de Bir n-li Eğri Ailesinin Afin Diferansiyel İnvaryantları - Uğur Gözütok; Yasemin Sağıroğlu (Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi)
Bu çalışmada tane eğrinin üreteç diferansiyel invaryantlarıbelirlenmiş olup, bu üreteç kümesinin fonksiyonel bağımsız olduğugösterilmiştir. Ayrıca bu diferansiyel invaryantlar kullanılarak de iki tane lieğri ailesinin denklik problemi araştırılmıştır.