بررسی تاثیر آموزش بر اساس حیطه‌های یادگیری بلوم بر میزان خودکارآمدی و تغییر رفتار تغذیه‌ای دانش‌آموزان دختر در سن بلوغ - Maryam Mohammadi; Rahele Shekari; Mohammad Vahedian-sharoodi; Habibullah Esmaily; Mahdi Gholian-Aval; Hasan Ghavami (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: با توجه به اهمیت تغذیه در رشد و سلامتی نوجوانان، این مطالعه با هدف تعیین تاثیر آموزش بر اساس اهداف بلوم بر میزان خودکارآمدی و رفتار تغذیه‌ای دانش‌آموزان دختر انجام شد.