بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیش‌رونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری - مهرداد بیات; محمد رضا فتحی; علی صادقی; هادی غفاری (علوم و فنون بسته بندی)
هدف از این پژوهش بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیش‌رونده بر عملکرد شرکتهای بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری بوده است. این تحقیق از نظر روش کمی و از نوع توصیفی و شاخه پیمایشی (زمینهیابی) قرار دارد. جامعه‌ی مورد پژوهش شامل کلیه کارکنان شرکت  های بستهبندی مواد غذایی در استان مرکزی است که تعداد آنها 727 نفر و تعیین حجم نمونه با توجه به جدول مورگان 251 نفر بوده است. ابزار گردآوری دادهها پرسشنامه محقق ساخته که پس از تأیید روایی و پایایی جهت جمع‌آوری داده‌ها مورد استفاده قرار گرفت. در این تحقیق برای بررسی روابط بین اجزاء مدل از مدلیابی معادلات ساختاری استفاده شده است همچنین از نرمافزار لیزرل برای تجزیه و تحلیل فرضیهها استفاده شده است. با توجه به تجزیه و تحلیل دادهها، نتایج حاکی از آن بوده است که مدیریت منابع انسانی پیش‌رونده تأثیر مثبتی بر عملکرد شرکتهای بستهبندی مواد غذایی دارد، مدیریت منابع انسانی پیش‌رونده بر نوآوری تأثیر مثبت و معناداری دارد و نوآوری بر عملکرد سازمان تاثیر نداشته است لذا این فرضیه رد شده است.