KİTAP TANITIMI: SÖZLEŞME SONRASI SORUMLULUK (SÖZLEŞME SONRASI YÜKÜMLÜLÜKLERİN İHLALİNDEN DOĞAN SORUMLULUK) - Ramazan Kısa; Cemal Dursun (Karatekin Hukuk Dergisi)
2018 yılında yayımlanan Sözleşme Sonrası Sorumluluk adlı kitabın tanıtılmasıdır.