Petrus J. Gräbe, Der neue Bund in der frühchristlichen Literatur: Unter Berücksichtigung der alttestamentlich-jüdischen Voraussetzungen - S. J. P. K. Riekert (Acta Theologica)
Uit teks: In hierdie monografie bied die outeur ’n oorsig oor die term en konsep van verbond in baie korpora van verskeie tydperke.