Якість життя дітей із дефіцитом гормону росту до початку та після 12-місячної замісної терапії - M.L. Aryayev; L.I. Senkivska (Сучасна педіатрія: Україна)
Систематичний огляд літератури в базах даних «Embase», «MEDLINE» і «Cochrane» свідчить про неповноту та суперечливість даних щодо психосоціальних наслідків низькорослості дітей, у тому числі в контексті впливу на якість життя (ЯЖ).