GENEZA I PROFIL CZECHOSŁOWACKIEGO PRAWA WYZNANIOWEGO I REPUBLIKI W LATACH 1918-1938 - Paweł A. Leszczyński (Zeszyty Prawnicze)
GENESIS AND PROFILE OF CZECHOSLOVAK ECCLESIASTICAL LAW TURING THE PERIOD OF 1ST REPUBLIC 1918-1938