تأثیر تمرین هوازی تداومی و تناوبی بر سطوح سرمی گالکتین 3 و مقاومت به انسولین در رت‌های صحرایی نژاد ویستار مبتلا به دیابت بارداری - احمد اربابی; مهدی مقرنسی; حامد فنایی; جواد نخزری خداخیر (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی