J. Lambrecht, 'Recht op de waarheid af': Bijdragen over Paulus, de Evangeliën en de Nieuwe Bijbelvertaling - J. H. Roberts (Acta Theologica)
Uit teks: Die titel van hierdie werk dek nie die hele lading nie aangesien daarin ook 'n bydrae oor Openbaring opgeneem is.