Tekin, Talat (yay.), Türk Dilleri Araştırmaları 1992, Türk Dilleri Araştırmaları Dizisi 4, Ankara, 1992. - Leyla Subaşı Uzun (Dilbilim Araştırmaları Dergisi)
Türk Dilleri Araştırmaları Dizisinin 4. kitabı olarak yayınlanan Türk Dilleri Araştırmaları 1992, 5'i tanıtma yazısı olmak üzere toplam 17 çalışmadan oluşmaktadır. Aşağıda bu çalışmalar kısaca tanıtılmaya çalışılacaktır.