INNOVACIONS METODOLOGIQUES: L’ ÚS D’ INSTAGRAM COM A EINA INVESTIGATIVA EN SALUT JUVENIL. - Natàlia Carceller-Maicas (Mètode Science Studies Journal: Annual Review)
La comunicació és clau a l’àmbit de la salut, i incrementa la seva importància amb l’era digital. Internet i els nous mass media esdevenen eines bàsiques de comunicació, essent inclús imprescindibles quan parlem del jovent. La incorporació d’aquestes eines comunicatives al treball de camp en salut juvenil presenta potencialitats que ens apropen al seu mon i enriqueixen la recerca etnogràfica.