Регіональні особливості захворюваності новонароджених на уроджені аномалії, деформації та хромосомні порушення в Україні - L.O. Turova; T.A. Vezhnovets (Сучасна педіатрія: Україна)
Мета - визначити регіональні особливості рівня захворюваності на групу нозологій «Уроджені аномалії, деформації та хромосомні порушення» (Q00-Q99) з урахуванням забезпеченості лікарями-генетиками та обстеження вагітних в Україні.