Effect of different surface modifications on the bonding of a soft liner to a denture base material - Canan Akay; Gülbahar Erdinç; Emre Mumcu (Selcuk Dental Journal)
Amaç: Çalışmanın amacı, polidimetilsiloksan protez astarının farklı boyutlardaki alüminyum oksit parçacıkları ile kumlanmış olan protez kaide maddesine gerilme bağlanma mukavemetini araştırmaktır.