بررسی ارتباط عوارض واکسن پنتا والان با سطح تحصیلات مادران در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكي شهد بهشتي - Hossein Hatami; Shahnam Arshi; Rahil Sarikhani; Taiebe Shafiee ganje (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: تحققات نشان داده تحصلات بالاتر والدین اثر مثبت روی شرایط سلامت کودک دارد. این مطالعه به منظور تعيين ارتباط عوارض زودرس واكسن پنتا والان با سطح تحصلات مادران انجام شد.