Хірургічне лікування природженої аноректальної вади розвитку з ректовезикальною норицею в хлопчиків - O.Р. Dzham (Хірургія дитячого віку)
Природжена ректовезикальна нориця (РВН) є найскладнішим варіантом аноректальних мальформацій (АРМ) у хлопчиків, що характеризується норицевим з’єднанням прямої кишки із сечовим міхуром.