ПІДГОТОВКА КАДРІВ ОХОРОНЦІВ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ В ДОБУ УКРАЇНСЬКОЇ РЕВОЛЮЦІЇ (1917–1920 РР.) - V. A. Grechenko (Law and Safety)
Розглянуто процеси, пов’язані зі становленням органів охорони правопорядку в Україні та підготовкою кадрів для них протягом періоду 1917–1920-х років, проаналізовано необхідність такої підготовки, її форми певні досягнення та недоліки.