Аналітично-імітаційна модель (структурний аспект) застосування військ (сил) Збройних Сил України та інших військових формувань під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій - Хомік М.М. (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
Розроблено аналітично-імітаційну модель застосування військ (сил) Збройних Сил України та інших військових формувань під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій природнього, техногенного і воєн- ного характеру. Дослідження проведене на основі аналізу участі Збройних Сил та інших військових форму- вань під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій при різних техногенних катастрофах та оператив- но-стратегічної оцінки наслідків надзвичайних ситуацій на території України, у тому числі під час ведення Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил на сході держави. Результати дослідження мо- жуть бути використані при організації ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій природнього, техноген- ного і воєнного характеру та здійснення управління техногенною безпекою.