Rituell omskjæring av guttebarn – et etisk og juridisk dilemma. Kommentar til Peter Gardes artikkel: «Omskærelse, forbrydelse eller gudsdyrkelse» - Sturla J. Stålsett (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.