Поняття «трудові правовідносини з поліцейськими» - S. M. Bortnik (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Проаналізовано наукові підходи до визначення поняття «трудові правовідносини». Розглянуто структурні елементи трудового правовідношення, проаналізовано підстави виникнення трудових правовідносин. Досліджено особливості трудових правовідносин із поліцейськими. Надано авторське визначення поняття «трудові правовідносини з поліцейськими».