Mordbränderna i Finland under åren 1957-1962 i ljuset av rättspsykiatriska sinnesundersökningar - O. Katila; A. Lappalainen; J. Taalas (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.