Хронічна інтестинальна псевдообструкція в дітей (огляд літератури) - A.A. Pereyaslov; P.S. Rusak; O.O. Losev (Хірургія дитячого віку)
Хвороба Гіршпрунга та хронічна інтестинальна псевдообструкція (ХІПО) у дітей є найбільш відомими й тяжкими порушеннями моторики травного каналу. Тоді як питання, пов’язані з хворобою Гіршпрунга, широко висвітлені у вітчизняній літературі, то робіт, присвячених проблемам ХІПО, немає.