Цитологічні та морфологічні предиктори комплексного лікування інфекції акушерської хірургічної рани в породілей - A.B. Рrуlutska; L.I. Martynova; S.O. Avramenko; О.L. Kisilenko; D.О. Govsіeіev (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - визначити перебіг та ефективність лікування інфекції акушерської хірургічної рани в породілей на тлі застосування препаратів із сорбційно-дезінтоксикаційними та імуномодулювальними властивостями на підставі вивчення морфології ранового процесу шляхом гістологічного і цитологічного дослiдження.