Türk Modernleşmesinin Cinsiyeti: Sosyal Hizmet Bağlamında Bir Değerlendirme - Zeynep İsmi (Sakarya Üniversitesi Kadın Araştırmaları Dergisi)
Türk Modernleşmesinin Cinsiyeti: Erkekler Devlet, Kadınlar Aile Kurar Prof. Dr. Serpil Sancar tarafından yazılmış bir araştırma ve inceleme kitabıdır. Bu çalışmada Türk Modernleşmesinin Cinsiyeti adlı eser, sosyal hizmet bağlamında değerlendirilerek bazı çıkarımlar elde edilmiştir.