O POLSKIM PRAWIE UBEZPIECZEŃ GOSPODARCZYCH W KONTEKŚCIE WYMOGÓW ACQUIS COMMUNAUTAIRE UE (REASUMPCJA STANOWISK PREZENTOWANYCH W PRACACH IZBY) - Stanisław Nowak (Zeszyty Prawnicze)
Po l i s h In s u r a n c e La w i n t h e C o n t e x t o f t h e ‘Ac q u i s Communautaire’ UE Requirements (Recapitulation of the Standpoints Presented in the Chamber’s Works)