UWAGI NA TEMAT ‘COMPENSATIO’ W TWÓRCZOŚCI WYBRANYCH PRZEDSTAWICIELI SZKOŁY GLOSATORÓW - Bartosz Zalewski (Zeszyty Prawnicze)
Remarks on ‘compensatio’ in the Work of Selected Representatives of the School of Glossators