Ігровий підхід до задачі складання розкладу системи аграрних бізнес-процесів - Олена Василівна Гриша (Adaptivni Sistemi Avtomatičnogo Upravlinnâ)
За допомогою ігрового підходу запропоновано варіант вирішення задачі складання оптримального розкладу для системибізнес-процесів у предметному середовищі сільского госсподарства. Особливістю бізнес-процесів цього середовища є наявність множини дозволених інтервалів часу виконання операцій та наявність альтернативних ланцюжків операцій.