Механізми розвитку, діагностика та консервативна терапія хвороби Крона в педіатричній практиці - Yu.I. Alekseieva; O.B. Synoverska; G.M. Dutchak; O.V. Urbas; L.Ya. Ivanyshyn (Сучасна педіатрія: Україна)
Протягом останніх років відмічається значне зростання захворюваності на хворобу Крона, як у пацієнтів дорослого, так і дитячого населення, що на сьогодні становить 58 на 100 000 населення.