Lietuvių literatūros kanono horizontai ir peripetijos - Regimantas Tamošaitis (Literatūra (Vilnius))
Lietuvių literatūros kanono dirbtuvės (XIX a. pabaiga–XX a. pirma pusė): kolektyvinė monografija. Sud. Viktorija Šeina. Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2022, 635 p.