Український народ: фізичні і юридичні особи - M. V. Monastyrskyi (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Стаття присвячена дослідженню поняття «Український народ». Предметом дослідження є фізичні та юридичні особи Українського народу. Гіпотезою дослідження є теза, що юридичні особи народу України є носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні. Ця теза названа гіпотезою «А».