Retspolitiske problemer - særlig med hensyn til kompetenceforhold - vedrørende beskyttelse og begrænsning af indsattes rettigheder under straffuldbyrdelse - Lise Koch (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.