ПЕРВИННА ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ЯК НЕОБХІДНА ПРАВОВА ВИМОГА ДО ПІДГОТОВКИ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ - D. V. Shvets (Law and Safety)
Обґрунтовано важливість первинної професійної підготовки для професійного становлення кожного поліцейського та для формування «нової поліції» взагалі. Розглянуто, як саме первинна професійна підготовка впливає на особистість полісмена, яким чином вона формує свідомість майбутнього професіонала. Указано на основні проблеми, які виявлено за час підготовки кадрів для лав Національної поліції України, та запропоновано шляхи їх вирішення.