COVID-19 mezi prevantif: mas an twal pou anplwaye ki nan sektè alimantè - Natalie Seymour; Mary Yavelak; Candice Christian; Ben Chapman; Emmanuel Duvalsaint; Michelle Danyluk (EDIS)
Daprè CDC, yon metòd efikas pou kwape pwopagasyon maladi enfektye sa a se lè w kouvri visaj ou ak yon twal oswa w mete yon mas an twal. Yo itilize mas an twal yo pou kouvri bouch ak nen yon moun ki enfekte oswa ki ta ka enfekte si l pran viris la lè yon moun ap touse, estènen oswa nan yon konvèsasyon nòmal. Mas an twal yo bay bon jan pwoteksyon si yo 1) bon kalite 2) mete yo byen 3) sèvi ak yo byen. Lè w mete yon mas an twal, li ka diminye risk men li pa bay yon pwoteksyon total kapital. Nou dwe swiv lòt metòd pou diminye risk yo tankou: pa rete pre yonn ak lòt, lave men nou, itilize sanitayzè/dezenfektan pou men epi evite manyen je w, nen w ak bouch ou.