Особливості розширеного гінекологічного обстеження в жінок із рецидивним вульвовагінальним кандидозом - N.Ya. Ratushniak (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - визначити особливості розширеного гінекологічного обстеження в пацієнток із рецидивним вульвовагінальним кандидозом (РВВК): даних гінекологічного анамнезу, огляду, кольпоскопії, цитологічного та гістологічного дослідження для підвищення ефективності профілактики рецидивів у цих пацієнток.