Проблеми вдосконалення правового регулювання оперативно-розшукової діяльності та її узгодженості з кримінальним процесуальним законодавством України - O. O. Yukhno (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто проблемні питання подальшого вдосконалення правового регулювання оперативно-розшукової діяльності у зв’язку з наявними неточностями, прогалинами та неузгодженостями з чинним КПК України. Проаналізовано наявну законодавчу та нормативно-правову базу з указаних питань, надано авторську оцінку, пропозиції й рекомендації щодо врегулювання і законодавчого вирішення виявлених проблем.