A nyomkövető kutya szerepe a bűnüldözésben - Szilvia Hajdú; Adrienn Túri (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy a bűnözés új formáinak megjelenése miért és hogyan teszi szükségessé a keresőkutyák természetes és éles szaglásán alapuló kiképzési rendszer megújítását.