Neslihan Güler Selçuk: Acı Bir Kayıp Üzerine Yazmak - Bülent Yılmaz (Türk Kütüphaneciliği)
18 Nisan 2021 tarihinde hiç beklenmedik biçimde yitirdiğimiz Sevgili arkadaşımız ve meslektaşımız Neslihan Güler Selçuk’un ardından yazmak gerçekten çok zor. Zihinde anılar, duygular, düşünceler, hüzünler, fotoğraflar, sözcükler sıralanıyor peş peşe. İnsan ne yazacağını, nasıl yazacağını, daha doğrusu yazıp yazmaması gerektiğini kestiremiyor. Acıyı yazmak, acıyla yazmak kolay değil çünkü. Çok özleyeceğiz onu.