Plecs poètics en català del segle XVI: una part fonamental de la història de la literatura catalana - Joan Mahiques Climent; Laura Puerto Moro (Revista de Cancioneros Impresos y Manuscritos)
Introducció a la secció monogràfica Plecs poètics en català del segle XVI.