Основні етапи інформаційної кампанії Російської Федерації в ході збройної агресії проти України станом на вересень 2022 року - С. О. Сідченко; С. В. Залкін; К. І. Хударковський (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
У статті представлені основні етапи інформаційної кампанії Російської Федерації (рф) в ході збройної агресії проти України, надана їх загальна характеристика та систематизація заходів інформаційного (психологічного) впливу рф. Визначені часові межі кожного з етапів інформаційної кампанії рф, обумовлені інформаційними наративами, пов’язаними із зміною цілей російської агресії. Надана характеристика ефективності протидії інформаційній агресії рф з боку України на рівні держави, громадянського суспільства та фахівців з інформаційних (психологічних) операцій сил сектору безпеки і оборони. Результати дослідження висвітлені за період до 08.09.2022.