Використання доказів як етап доказування у кримінальному провадженні - М. G. Shcherbakovsky (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто зміст етапів доказування у кримінальному проваджені. Показано, що заключним його етапом є використання доказів, яке являє собою розумове та праксеологічне оперування доказовою або орієнтуючою інформацією з метою вирішення кримінально-правових, процесуальних, криміналістичних і кримінологічних завдань.