Recension: Making Universities Matter - Johan Östling (Högre Utbildning)
"Under nästan tio år, från 2015 och framåt, existerade kunskapsplattformen ”Making Universities Matter”, finansierad av Vinnova. Det var ett mångvetenskapligt samarbete mellan forskare vid KTH, Lunds universitet och Stockholms universitet under ledning av Mats Benner. Ett övergripande syfte var att undersöka universitetens betydelse i samhället och hur sammanflätningen mellan den akademiska världen och andra sfärer ser ut och bör gestalta sig. I den föreliggande antologin, Making Universities Matter, presenteras en del av de studier som har emanerat ur plattformen." Läs hela Johan Östlings recension av boken här.