Сучасне уявлення про вплив стресу на імунну систему вагітної - I.V. Poladych; O.Yu. Kostenko (Український журнал Здоров'я жінки)
Сьогодні все більше уваги звертають на ментальне здоров’я, особливо вагітних жінок, які є вразливими до ризику ментальних порушень, таких як депресія, тривога та посттравматичний стресовий розлад. Незважаючи на науковий прогрес, наразі недостатньо досліджень про вплив стресу на ментальне здоров’я під час вагітності.