МОТИВАЦІЯ ПРАВОМІРНОЇ ПОВЕДІНКИ ОСОБИ ЯК РЕЗУЛЬТАТ І ПРОБЛЕМА ЇЇ ПРАВОВОГО ВИХОВАННЯ - A. M. Shulga (Law and Safety)
Обґрунтовано можливість і доцільність у межах загальнотеоретичного понятійного апарату, який стосується питань правової соціалізації, правосвідомості, правової культури особи, використання протилежних за змістом понять «правове виховання» і «правове антивиховання».