Müslümanlık ve Hıristiyanlık’ta İnsan - Fatma Çapcıoğlu (Dini Araştırmalar)

(untitled)
Müslümanlık ve Hıristiyanlık’ta İnsan/ Der Mensch in Christentum und Islam, Ed. Mualla Selçuk, Martin ThurnerTürkçe-Almanca, Ankara Üniversitesi Yayınevi, Ağustos 2019, 426 sayfa.