МЕХАНІЗМ АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ НЕДЕРЖАВНИХ ПЕНСІЙНИХ ФОНДІВ В УКРАЇНІ - N. Yu. Balaniuk; V. S. Кyrychenko; A. A. Onishenko; V. V. Shemet (Law and Safety)
Досліджено в комплексі сучасну систему адміністративно-правового нагляду та контролю за функціонуванням третього рівня пенсійної системи – недержавного пенсійного забезпечення. Проаналізовано основні складові механізму адміністративно-правового забезпечення діяльності недержавних пенсійних фондів. Виявлено ефективні та актуальні заходи адміністративного впливу в цій галузі.