»The Golden Age of Nordic Cooperation« Har de nordiska kronjuvelerna kommit på museum? – Den nordiska brottskontrollen: nutid, dåtid och framtid - Per Ole Träskman (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.