Środowisko w budżecie zadaniowym – 2011 rok - Beata Rudzka (Polityki Europejskie, Finanse i Marketing)
W tekście omówiono ujęcie wydatków na ochronę środowiska w polskim budżecie zadaniowym, zaprezentowane zostały planowane przez dysponentów części budżetowych i Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej wydatki/koszty, mierniki i cele na rok 2011