En undersøgelse af alle mentalobservationer foretaget i henhold til den grønlandske kriminallov i femårsperioden 1978-1983 - Anne Køster; Inge Lynge (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.